Mitas PneuTrac – Teknologjia e re e gomave – Prototip – në fusha + në rrugë Vide0

Mitas po kryen teste në terren në Republikën Çeke me një traktor John Deere 6150R të montuar me 480/65 R28 PneuTrac në boshtin e përparmë dhe 600/65 R38 PneuTrac në pjesën e pasme. Rezultatet tregojnë se forca tërheqëse e Mitas 600/65 R38 PneuTrac është përafërsisht. 25% më e lartë se një gomë standarde dhe, krahasuar me një gomë të vlerësuar me IF, PneuTrac jep përafërsisht. 15% tërheqje më e mirë. Duke e parë më nga afër 480/65 R28 PneuTrac, ai ka përafërsisht. 10% avantazh në forcën tërheqëse ndaj një gome standarde dhe përafërsisht. 7% mbi gomën IF.

“Rezultatet e testeve të para në terren që janë duke u zhvilluar në Republikën Çeke na japin një ndjenjë të mirë për vazhdimin e zhvillimit të suksesshëm të konceptit Mitas PneuTrac,” tha Andrew Mabin, drejtor i shitjeve dhe marketingut i Mitas.

Konsumi i karburantit në terren duhet të ulet pasi ka shumë më pak rrëshqitje. Është turp që nuk dëgjon më shumë për këto goma. Nëse nuk keni më nevojë për një sistem kontrolli të presionit të gomave për traktorin, vetëm për rimorkio nëse është e nevojshme dhe ndoshta mund ta pajisni me goma PneuTrac. Por duket se nuk ka arritur vërtet. A ka probleme? Fërkimi nga brenda do të ishte mendimi im i parë tani?