Ministrat e Kurtit dridhen para fuqisë së Rrahman Jasharit, nga buron fuqia e tij!

Analisti Halil Matoshi ka komentuar protestën e BSPK- së, para Qeverisë së Kosovës e ku i ka pasur disa fjalë për kryetarin e SBASHK-ut Rrahman Jassharaj dhe për Qeverinë Kurti, raporton Gazeta Blic.

Sipas Matoshit, Qeveria stigmatizoi atë, por jo edhe populli.

Reagimi i plotë:

Rrahman Jasharin e stigmatizoi pushteti por jo “mileti”!?

P.S.

Ministrat e Kurtit dridhen para fuqisë së Rrahman Jasharit që e tallën deri sot!

Ky asht veç paralajmërim!

Sindikata e arsimit asht në të drejtën e sajë!