Këtë nuk e keni ditur/ Cka janë mes veti Arian Konomi dhe Volodymyr Zelensky

Ai u zgjodh president i Ukrainës tre vjet më parë, ndërsa tashmë thirret të mbrojë popullin.

Një politikan pa përvojë, i cili me veprimet e tij në terren dhe mënyrën se si po përballon armikun Putin, po karakterizohet si udhëheqësi i kombit gjatë luftës.

Volodymyr Zelensky është kthyer në liderin e zemrës për të gjithë. Lider hero e cilësojnë shumë përdorues në rrjetet sociale, pasi ai po qendron në frontin e parë të luftës në terren bashkë me ushtrinë për të luftuar kundër ushtrisë ruse, e cila ka hyrë ne vend që prej 24 shkurtit.

Para se t’i hynte botës së politikës Zelensky ka qenë aktor komedian Arjan Konomi është gazetar, opinionist në emisionet televizive dhe përfundimisht, një njeri shumë praktik. E perbashketa e Arian Konomit dhe Zelenovskit eshte se kan puneua ne television