Mërgimtari niѕet për në Zvicërr, ja çka i ndodh në Ѕerbi

Situata në veriun e Kosovës është t ensionuar tejmase në prag të hyrjes në fuqi të vendimit të qeverisë së Kosovës për reciprocitet.

Strukturat paralele në veri të vendit kanë b llokuar rrugët.

Veriu.info mëson nga burimet e saj se një familje kosovare është ndaluar në pjesën veriore të vendit teksa po udhëtonin drejt Zvicrës pasi kishin kaluar pushimet në Kosovë.

Veriu.info mëson se kjo familje kosovare është rr ahur nga serbët që kanë dalë në rrugë, dhe u është v jedhur vetura.

3 persona të rritur dhe dy fëmijë po t rajtohen në Spitalin e Mitrovicës.