Mërgimtari Kosovar mori suxhuk dhe djath për në Gjermani, shikojeni se çka i ndodh gjatë rrugës

Një mërgimtar nga Kosova, u d ënua dje në kufirin Serbi-Kroaci, me 1680 euro gj obë, shkruan Llapi.info.

Ky d ënim ndaj mërgimtarit, është shqiptuar pasi të njëjtit i janë zënë në makinë disa kilogramë suxhuk dhe djath, të cilat i kishte marrë në Kosovë, kur u nis rrugës për t’u kthyer në Gjermani.

Ai, u ka bërë thirrje të gjithë bashkë-atdhetarëve që të kenë k ujdes që të mos marrin me vete p rodukte të mishit dhe të qumështit brenda mjeteve personale të transportit pasi që mund të kalojnë në të njëjtën s ituatë.

Ndonëse sipas rregullave ndalohet bartja e m ishit dhe p rodukteve të qumështit brenda mjeteve personale të transportit, L. Krasniqi thotë se gj obat për këto p rodukte janë tepër të larta dhe të pashpjegueshme.

“I kisha lut’ edhe tjerët, mos të gabojnë me marrë se shumë d ënime e kst reme”, tha Krasniqi.