Mërgimtari ia shpreh dashurinë ѕimpatisë së tij në ‘’Hallakamë të verës’’, fiton aparat të kafes (VIDEO)

Këtë të hënë filloi emisioni veror ‘’Hallakama e verës’’, ku shikuesit dhe dëgjuesit e Klan Kosova dhe radios Klan Kosova FM do të kenë mundësi të ndjekin atmosferën verore nga pishinat dhe atraksionet turistike të vendit.

E njëri nga qytetarët që u bë pjesë e emisionit të sotëm në Ferizaj, për të fituar një aparat të kafes nga Princ Caffe i shprehu publikisht dashurinë simpatisë së tij.