Mërgimtari: Аlbini e Vjoѕa janë dhuratë nga Zоti, babë e nanë të Kosovës

Kur kishte v dekur ish-presidenti Ibrahim Rugova, Shiqeri Ramadani, 55-vjeçar, nga Ferizaj, mendonte se Kosova mbeti pa ‘babë’.

Këtë vend sipas tij, e kanë zënë tash Vjosa Osmani dhe Albin Kurti.

“Me ardhjen e kryeministrit tonë, Albin Kurti, dhe presidentes, Vjosa Osmani – që u bashkuan – kjo është dhuratë nga Zoti, që na i ka bërë bashkë këta njerëz, dhe sot jemi me një babë dhe me një nënë”, thotë ai.