Kjo foto po çmend internetin, shiheni me νëmendje ka diçka që nuk shkon

Që nga momenti i postimit në Reddit kjo foto u bë hit në rrjetet sociale.

Fotoja mund të duket mjaft normale po kur shihet me vëmendje ka një detaj të pazakontë e konfuz.

Të treja vajzat kanë pozuar në mënyrë të natyrshme përpara kameras dhe duken shumë rehat. Nëse e vini re me vëmendje është se vajzat janë ulur mbi një stol inekzistent.

Kjo foto po ç mend internetin.