Ky eshte va rrimi me i vecante qe cuditi boten, arsyeja do ju Iere pa fjale(Foto)

Përgjatë 14 viteve të fundit, Vera Lucia da Silva ka patur një ëndërr të paza kontë… të mbajë va rri min e saj ndërkohë që është ende gjallë.

44 – vjeçarja e realizoi këtë ëndërr dhe kaloi 24 orë në a r k ivo l, teksa familjarët dhe miqtë “vajtonin” për humbjen e saj.

Sipas britanikes “Metro”, gruaja u shpreh se kjo ishte dita më e lumtur e jetës së saj.

Pavarësisht se shumë ishin kundër idesë së Verës, gjatë gjithë ditës miq e të njohur erdhën për ta vizituar atë në shenjë mbështetjeje.

Vera, një shtëpiake e cila nuk ka fëmijë, shpjegoi se të realizonte va rr imin e saj ishte një ëndërr e vjetër dhe që nuk do ta kishte besuar kurrë se do të bëhej realitet.

“Doja ta bëja një gjë të tillë prej 14 vitesh. Kam kaq shumë kohë që pres dhe nuk mund ta besoj që më në fund dëshira ime u realizua.”