“Me çu njerin prej iftarit e me v rɑ nuk m’ka bo vaki najher me ndi“

Reperi Gold Ag, ka reɑguar pas ngjɑrjes trɑgjίke në Klinë, ku u v rɑ një 23-vjeçar dhe u pIagosën dy vëllezërit e tij.

Përmes një postimi në Insastory, ai u ka shprehur ngushēllime familjarëve të të riut.

“Me çu njerin prej iftarit e me v rɑ nuk m‘ka bo vaki najher me ndi. Cili do që të jetë motίvi osht jasht çdo norme njerēzore. Ngushëllime familjarëve dhe gjithë atyre që e njohën këtë djalë dēshmori, e ata që e v rɑnë e marshin dēnίmin e merituar në të dy botët. Këtë djal paska kush e pret në botën tjetër, baba dēshmorē.Po juve që e vrɑtë a ka kush që ju pret?”, ka shkruar ai.