Mbi 13 Mijë Përkrahës Të Grupit Pro Tërheqjes Së 30% Të Trustit

Vazhdimisht në opinion po diskutohet rreth mundësisë së tërheqjes së 30% të kursimeve pensionale të Trustit, shkruan 02 press.

Madje në mbështetje të kësaj kauze tash e disa muaj është hapur një grup në rrjetin social facebook.

Grupi Pro tërheqjes së 30% të trustit, po rritet çdo ditë dhe tashme ka grumbulluar mbi 13 mijë qytetarë të cilët janë Pro inciatives së tërheqjes së këtyre kursimeve.