MANIKENI 83 VJEÇ: KREJT PENZIA PO MË SHKON NË MOTELA ME FEMRA. JA ÇKA MË NDODHI ATY!

Manikeni i parë shqiptar 83 vjeçar Refik Syla qe vjen nga fshati Pozhoran ishte mysafir i moderatorit Sadri Imeri në Kojshia Show.

Ai tha se krejt penzia po i shkon në Motela.

Dhe tregoi se çfare i ndodhi në Motel.

Për më tepër ndiqeni intervisten nga minuta e 2.25.

Shiko videon: