Magjistari musliman i vendos një “hajmali” kësaj vajze në stacion të autobusit, shikojeni reagimin e saj

Magjistari musliman i vendos një “hajmali” kësaj vajze në stacion të autobusit, shikojeni reagimin e saj.

Shiko se si funksionon nje m agji ne te vertet.Nje bure kapet nga kamerat e s igurisë teksa kalimthi vendosi nje hajmali ne stacion te autobusit dhe nje vajze rastesisht ulet aty.

Per nje moment vajza fillon te n dikohet nga hajmalia dhe fillon te bej gjeste jo të hishme .

Ne fund ato k apin magjistarin.