Lopa e dashuruar pas muzikës, shikojeni si e luan vallen përderisa pronari bën muzikë! (Video)

Lopa e dashuruar pas muzikës, shikojeni si e luan vallen përderisa pronari bën muzikë.

Historia interesante e lopës qe është e dashuruar pas muzikes.

Pronari i saj gjdo dite mer instrumentin muzikor dhe ben muzikë kurse lopa i afrohet gjdo ditë per ta dëshuar atë.

Ai vendosi qe videon e tij ta shperndaj me ne.