LEXIMITë tre fëmijët i humbën në një ditë/ Pas një viti Zoti i bekon ndodh mrekullia e madhe

Familja Coble ishte e lumtur. Ata kishin tre fëmijë Kyle djali më i madhi dhe dy motrat e tij të vogla, Emma dhe Katie.

Prindërit përqafojnë 3 fëmijët e tyre të vdekur në gjunjë

Por pasi u kthyen një ditë nga një qendër tregtare dy prindërit i humbën në një ditë fëmijët e tyre. Teksa po ktheheshin në shtëpi një makinë mori para mini-fugonin ku ishin tre fëmijët. Prindërit shpëtuan, tre fëmijët humbën jetën.

Chris Cole, babai mendoi se jeta e tij dhe e gruas kishte marrë fund. Por pas një viti një mrekulli e madhe ndodhi për prindërit ata u bënë me fëmijë dhe jo një por tre. Gruaja lindi trinjakë, një djalë dhe dy vajza.

Ata thonë se besojnë se Zoti ekziston pasi bëri një mrekulli shumë të madhe për ta. Tani ata janë të lumtur dhe jeta e tyre ka marrë një kuptim. Epo me jetë t’i kenë trinjakët e tyre dhe mos të kenë më momente të hidhura në jetë.