Letra qe Dritan Abazoviqi i shkruajti Albin Kurtit, po dridh vendin do ju le pa fjale. Ja cfare shkruhej ne ate leter ..

Letra qe Dritan Abazoviqi i shkruajti Albin Kurtit, po dridh vendin do ju le pa fjale. Ja cfare shkruhej ne ate leter…

-Zëvendëskryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq, i ka dërguar një letër urimi kryeministrit Albin Kurtit.Letra është publikuar nga Zyra e Kryeministrit. Në urim, Abazoviqi ka thënë se e ka besimin e plotë që përvoja personale dhe politike e Kurtit do të kontribuojë në zhvillimin dhe prosperitin e mëtejshëm të Republikës së Kosovës dhe popullit të saj.

Ai ka theksuar edhe rëndësinë e bashkëpunimit në mes dy vendeve, që do të sjellë përfitime për qytetarët e Malit të Zi dhe të Kosovës.

A dontë ketë 4 kryeministra shqiptarë në ballkan pritet të shihet çfare do té ndodhë në Mal të Zi dhe ne Maqedoninë e Veriut sepse ne zgjedhjet e fundit Ali Ahmeti dhe partija e tij BDI kanë premtuar se do té ken kryeminiater shqiptarë të paktën 100 ditë para zgjedhjeve.