Lë Veturen ndezur, “trυIIoset” nga ajo që pa në kamerat e SlGURlSË

Lë MAKlNËN ndezur që të ngrohej, “trυIIoset” nga ajo që sheh në kamerat e SlGURlSË

Një personi në SHBA i kanë vje dhur makinën, ndërsa ai e kishte lënë të n dezur për tu ngrohur.

Mark del jashtë për të pastruar borën nga pjesa e përparme e makinës dhe e lë ndezur, pasi do të çonte fëmijët në çerdhe.