l vetmi kryeministër demokrat në Ballkan është Albin Kurti

Nga Viktor Buzhala

Thuajse të gjitha mediat në të gjitha vendet ballkanike mendojnë njësoj. Pra, mendojnë qysh mendon qeveria, përkëtësisht pushteti i atij vendi. Ky nuk është ogur i mirë për ato. Kjo ndodhë pasi gazetarët kryesorë të atyre vendeve ose janë të burgosur ose janë të blerë nga pozita.

Kjo iu siguron atyre komoditet në pushtet, jetëgjatësi aty dhe mbytje të cdo zëri kritik. Natyrshëm, ashtu zh duket demokracia dhe shkohet nga totalitarizmi dhe d iktatura. Hungaria do të duhej të ishte vendi më d emokratik i rajonit tonë. Aty, Viktor Orban posa fitoi mandatin e katërt rresht. Do ti fitojë edhe sa mandate të ketë dëshirë. Vendi i parë i rajonit që u fut në Bashkim Evropian pashmangshëm po shkon drejt d iktaturës.

Më pσshte mund ta shίkoni pσstimin e tij: