Lυfta mund të mbaroj shumë shpejt/ Zëdhënësi i Kremlinit: Trυpat ruse në Ukrainë mund të tërhiqen së shpejti

Zëdhënësi i Kremlimit, Dmitry Peskov, ka thënë se trupat us htarake ruse mund të tërhiqen së shpejti nga Ukraina.

Peskov ka thënë se s ulmet, të cilat i quan ‘op eracion ush tarak’ po vazhdojnë dhe qëllimet po arrihen.

“Trupat ruse mund të tërhiqen së shpejti. Po flasim për një të ardhme të parashikueshme.

Op eracioni us htarak vazhdon dhe qëllimet po arrihen.”-tha Peskov.