Ky është i riu që vuri në kurth xhematin e xhamisë Al-Aksa, shiko se çfarë i bën pasi u kap

Ky është i riu Musliman që vuri në k urth xhematin e xhamisë Al-Aksa, shiko se çfarë i bën pasi u kap.

Me ne fund kapet nje i ri musliman i cili kishte bashkpunuar vite me radh per ushtrin israelite, aj muaj me radh kishte kryer namaz ne te njejten xhami, por pas nje kohe aj kapet duke komunikuar me te dhe duke ju dhen informacione per numrin e xhematit.

shikoni se si e peson pasi u kap nga disa xhemat.

VIDEO