Kryhet äteηtat në aksin Tiranë-Durrës/ Raportohet i riu u qéΙΙua në mes të autostradës nga një mjet në lëvizje

Syri.Net mëson të tjera detaje nga ate n tati me a rmë zj arri në autostradën Tiranë-Durrës ku mbeti i vd ekur një 35-vjeçar. Burime bëjnë me dije se i riu është që lluar nga një mjet tjetër në lëvizje në mes të autostradës.

35-vjeçari iden titeti i të cilit ende nuk dihet ka gjetur vd ekjen e menjëherëshme. Pol icia ka ngritur pika kontrolli për të bërë të mundur kapjen e autorit/ëve.

Këta të fundit dyshohet se janë larguar me shpejtësi drejt Fushë-Krujës. Sakaq, në pamje te siguruara nga Syri.Net në vendngjarje shihen ambulanca dhe p olicia.