“Kom me t’myt, kom me t’i marr fminë”, detaje si ndodhi ngjarja

Dje, një 28-vjeçare nga fshati Miradi e Ultë e Fushë Kosovës e ka lajmëruar në Polici bashkëshortin e saj. Ajo ka deklaruar se një ditë më parë, pas një mosmarrëveshje, i dyshuari e ka kërcën uar atë se do ta v rasë dhe do t’ia marrë fëmijët.

Viktima ka deklaruar para zyrtarëve poli corë se bashkëshorti i është drejtuar asaj me fjalët kërcën uese: “Kom me t’v ra, kom me t’ba gj ak, kom me t’i marr fminë”.

Burimet e Gazetës Sinjali kanë bërë të ditur se i d yshuari është ftuar përmes telefonit nga Policia dhe është kërkuar në adresën ku banon, mirëpo i njëjti nuk është h asur.