Klodiana Lala jep paralajmërimin për politikën shqiptare: Ujërat bien erë në…

Gazetarja Klodiana Lala ka zbuluar se pas kërkesës së saj Gjykata e Posacme ka hapur dyert për median dhe publikun.

Postimi i Klodiana Lalës:

Gjykata e Posacme, dmth gjykata elite qe sipas ligjit gjykon zyrtaret e ko rruptuar e te lidhur me k rimin e organizuar, hapi dyert per median e publikun.

Kjo ndodhi pas shume perplasjesh (per kete kam dhjetra deshmitare) qe pata me kete institucion, te cilit ne fakt i kerkoja te zbatonte vetem ligjin. Asnje privilegj. KLGJ ma komunikoi zyrtarisht sot, vendimin qe mori pas ankeses dhe shqetesimit te ngritur nga ana ime.

Drejtesia duhet jo vetem te behet, por edhe te duket. Ne gjyqe me dyer te mbyllura ujerat bien ere. Trasparence, drejtesi, llogaridhenie!