Kjo është shtëpia më e bukur në Gjakovë, shikojeni çfarë veture luksoze mbanë brenda në shtëpi

Shqiptari që mban veturën brenda shtëpisë Është pothuajse e pamundur nëse kalon afër fshatit Planqor te komunës se Gjakovës dhe te mos shohësh flamurin e Republikës së Kosovës tek valon në shtëpinë e familjes Frrokaj.

Kened Frrokaj është një bashkatdhetar tjetër, i cili jeton në Zvicër, po në vendlindjen e tij ka ndërtuar një shtëpi m adhështore prej 550 metrash katror.

Shtëpia e tij me një a rkitekturë të f rymëzuar te ajo greke, dallohet për shkak të skulpturave të shumta që ka, por më të v eçantat janë ato të mbretërve ilir, Agronit dhe Teutës, në të dy anët e shtëpisë, përcjell rtv21.tv.

Më pσshte mund ta shίkoni vίdeon