Kjo është bashkëshortja e Naser Rafunës që ju të gjithë e njihni!

Aktori dhe p roducenti i njohur kosovar, Naser Rafuna, prej vitesh sjell në ekran serialin e njohur “Çka ka shpija”.

Rafuna, punon shumë që ky serial të jetë i ndjekur dhe i suksesshëm e ta ruaj pozicionin e më të shíkuarit.

Ani pse i famshëm dhe tejet i pëlqyer, Naser Rafuna ka mbetur í thjeshtë dhe ka arritur ta mbaj larg syrit të publikut jetën prívate.

Ju njohim me gruan e Naserit, që duket elegante dhe një zonjë mjaftë e p ashme, shkruan “Kosovarja”.