Kjo është bashkëshortja e Naser Rafunës që ju të gjithë e njihni!

Aktori dhe producenti i njohur kosovar, Naser Rafuna, prej vitesh sjell në ekran serialin e njohur “Çka ka shpija”.

Rafuna, punon shumë që ky serial të jetë i ndjekur dhe i suksezhëm e ta ruaj pozicionin e më të shikuarit.

Ani pse i famshëm dhe tejet i pëlqyer, Naser Rafuna ka mbetur i thjeshtë dhe ka arritur ta mbaj larg syrit të pu blikut jetën private.

Ju njohim me gruan e Naserit, që duket elegante dhe një zonjë mjaftë e p ashme, shkruan “Kosovarja”.