Ju jeni një Gjeni nese e gjeni macen në foto për 7 sekonda?

Macet janë shumë të pakapshme, të paparashikueshme dhe misterioze. Ndoshta kjo është ajo që i bën mjeshtër të vërtetë në artin e fshehjes, kamuflimit ose thjesht zhdukjes nga skena.

Vetëm ato e dinë nëse e bëjnë me qëllim që ne t’i kërkojmë apo thjesht të gëzojnë sigurinë e të qenit atje ku askush nuk mund t’i shohë, shkruan Bright Side, përcjell rtv21.tv

E vërteta është se ka shumë raste kur ato ikin nga shikimi ynë dhe ne duhet të kemi sy të mprehtë dhe të kundërshtojmë logjikën tonë për t’i gjetur ato. Dhe ato gjithmonë mund të gjenden në vendet më të papritura./21Media

A mund ta gjeni macen në foto për 7 sekonda?