Joe Biden e bën sërish/ Tani nuk shtrëngon vetëm një dorë por të dyja duart me personin e ‘padukshëm’ (VlDEO)

Presidenti amerikan vijon të shokojë amerikanët me sjelljen e tij gjatë fjalimeve në podiumin e Shtëpisë së Bardhë. Pak ditë pasi Bideni i habiti të gjithë teksa jepte dorën drejtuar në ajër një personi të padukshëm, këtë radhë ai ka bërë të njëjtin veprim.

Por me një ndryshim, duke i drejtuar të dyja duart pas podiumit të tij edhe pse me të nuk ndodhej askush pasi përfundoi fjalimin.

Pasi përfundoi fjalimin mbi shkurtimin e kostove të familjeve amerikane, Biden u kthye me shpinë dhe drejtoi duart në një hapësirë boshe ku ndodhej askush.

VlDEO