‘Je i νdekur, nata është e ftohtë, në muzg νdekja do të të vijë te dera’: Kush dhe si?

Presidenti serb, Aleksandar Vuçiq, ka marrë një kërc.ënim me v dekje në Instagram, që është bërë shkas për t’u bërë lajm në mediat e Beogradit.
Një përdorues i kësaj platforme nga Beogradi, që është prezantuar si ish-aktor dhe tekstshkrues i këngëve, ka publikuar një video duke bërë thirrje për eleminimin e Vuçiq.

Ai ka publikuar fotografi të kosës, që sipas B92 simbolizon v dekjen, me përshkrimin “Për Aleksandar Vuçiq”, të shoqëruar gjithashtu me një këngë të titulluar “Je i v dekur”.

“Je i v dekur, thika është e gjatë, nata është e ftohtë, në muzg v dekja do të të vij te dera”, është teksti i kësaj kënge.

Sipas raportimeve, menjëherë pas kërcënimit, Prokuroria në Beograd ka urdhëruar organet e sigurisë që të ndërmarrin të gjitha masat e nevojshme, për ta identifikuar kryesin e këtij suImi ndaj Presidentit të Shtetit, dhe për ta ndjekur atë.