Ia möri jètën kolegu 25 vjeç/ Dalin detajet rrëqethëse efektivi Ludian Zaimi kishte 20 vite në punë

Efektivi i po licisë Ludian Zaimi, që lloi me ar mën e shërbimit kolegun e tij Çaush Saliasi brenda ambienteve të komisariatit nr. 3 në kryeqytet ndërsa ky i fundit ndërroi jetë në spital.

Me vi ktimës, i cili shërbente prej 20 vjetësh në p olici dhe autorit i cili ishte po lic prej 1 viti e gjysmë ka ndodhur një konflikt ba nal.

Sherri brenda ambineteve të komi sariatit ka ndodhur pak çaste para se efektivët të bënin instruktazhin (ndarjen e detyrave) dhe ka përfunduar me përdorimin e ar mëve.

Sipas burimeve autori i vr asjes, efektivi Ludian Zaimi ka qëlluar të paktën me 6 plum ba ndaj kolegut të tij, duke i shkaktuar pla gë të rënda.