Ia filmua vajzën në dhomë me një tjetër, nëna nga Librazhdi: Nuk dua të më vijë në shtëpi na qeshin

Prej një javë e gjithë Shqipëria po zien nga një histori që duket sikur është telenovelë indiane apo ndonjë serail turk, por jo është histori e ndodhur në Shqipëri, në vitin 2022.

Pasi vajza e tyre u kap me të dashurin në krevatin e burrit emigrant, ka ardhur reagimi i prindërve të 20-vjeçares nga Librazhdi e cila u kap mat nga vjehrrit e saj.Babai i vajzës thotë se ngjarja është inskenuar nga ish-krushqit, ndërsa nëna tha se nuk do që vajza e saj që ishte protagoniste e videove që u bënë virale, nuk duhet të vijë në shtëpinë e saj.

“Ne duam ndihmë. Babai nuk shkon në punë. As fëmija nuk shkon te shkolla. S’dua që vajza të vijë te shtëpia. Le të rrijë rrugëve. Ne nuk dalim dot nga shtëpia.Të gjithë qeshin me ne. Nuk është puna për dh unë, a e dimë ne se nga do e gjemë. S’dal dot nga dera”-ka deklaruar nëna e 20-vjeçare.Nëna e shkretë ka të drejtë që thotë se nuk del dot nga dera, por duhet të durojë edhe disa ditë sa të dalë ndonjë ngjarje tjetër e tillë dhe shqiptarët do e harrojnë këtë rast për t’u marrë me rastin e ri.