I riu dyѕhohet se bëri vetëv rasje pasi u nda nga e dashura

Faton Haxhaj nga fshati Greikoc i komunës së Suharekës ka v dekur sot për shkak të pIagëve të marra nga një ar më zja rri. Për Sinjalin rastin e ka konfirmuar edhe zëdhënësi i Po licisë, Vesel Gashi, i cili njoftoi se në afërsi të shtëpisë së vik timës është gjetur një Kalla..shnikov.

Vde kjen e 26-vjeçarit, Policia e ka iniciuar si “Vde kje të dyshi mtë”, mirëpo Sinjali mëson se të gjitha rrethanat e deritanishme çojnë tek vetëv..rasja.

Burimet e Gazetës Sinjali njoftojnë se në bazë të pamjeve të kamerave, Haxhaj ka hyrë në një pjesë të shtëpisë dhe e ka marrë kalla..shnikovin, e më pas është drejtuar për tek shtalla, ku edhe dγshohet se i ka dhënë fund jet es së tij.