I riu bën drift si i ‘çmendur’ në rrugët e Tiranës, i rre zikon jetën shokut të tij (pamje)

Tiranë- Një ‘çmenduri’ nga një i ri u krye në mes të rrugës sot në mesditë në Tiranë. Një i ri ka bllokuar autostradën Tiranë-Elbasan dhe ka bërë drift duke rre zikuar madje edhe jetën e shokut të tij.

Pasi ka realizuar veprimin për qefin e tij, më pas i riu me makinë luksoze është larguar me shpejtësi.

Por dikush e ka filmuar dhe tashmë duket se nuk ka për t’i spëtuar policisë.

Në Disa raste të mëparshme, thjesht nga videot, policia ka gjobitur në shuma marramendëse drejtuesit e këtyre mjeteve.