I mund të gjitha dashuria! Martohen në rrënojat e Iüftës çifti nga Ukraina

Një çift ukrainas që u takuan ndërsa ishin vullnetarë për të mbështetur civilët në mes të pushtimit rus, u martuan në një stacion metroje që shërbente si strehë nga bo mbardimet në Kharkiv të dielën.

Infermierja Anastasiya Grachova dhe partneri i saj Anton Sokolov, një k irurg dentar, u takuan kur filluan të ofrojnë kujdes shëndetësor dhe ilaçe për njerëzit në vendin e shkatërruar nga lu fta.