I möri jètën shokut të ngushtë/ Merret vendimi për vëllanë e këngëtarit të njohur

G jykata Themelore e Ferizajt i ka caktuar 30 ditë parabu rgim Qëndrim Januzit, i dyshuar për vr asjen e Gazmend Hysenit.

Lajmin e ka bërë të ditur Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore të Ferizajt, Shukri Jashari. Në një bisedë telefonike për Gazetën Express, kryeprokurori Jashari tha se Januzi po e mban parabu rgimin në spital ku edhe është duke u trajtuar.

“Ju ka caktu masa e paraburgimit 30 ditë, për momentin është në spital, masën e mban në spital dhe ruhet nga po licia, në momentin kur shërohet plotësisht transferohet në Qendrën e Parabu rgimit”, tha Jashari për Gazetën Express.