I jeрet lamtumira e fundit 23-νjeçarit që u νra mbrëmë në Klinë, mijëra qуtetarë morën pjesë në νarrim

Një ngjarje tr agjike ndodhi mbrëmjen e së enjtes në Klinë, ku u v ra Fazli Hoxha, 23-vjeçar nga Malisheva. Për këtë v rasje të rëndë Sinjali raportoi se u arrestuan fillimisht pesë persona, njëri prej të cilëve më pas u lirua.

29-vjeçari dje nuk arriti t’i shpëtojë plagëve dhe sapo u dërgua në spital, mjeku njoftoi se kishte v dekur. Ndërsa sot është bërë va rrimi i tij.

Sipas portalit lokal klina.info, në varrimin e 23-vjeçarit morën pjesë mijëra qytetarë.

Të pl agosur kanë mbetur edhe dy vëllezërit e tij, të cilët pas marrjes së trajtimit kanë refuzuar të qëndrojnë në spital dhe janë larguar për në shtëpi.