I dërgon nga vetura të dashurës Story, shikojeni se çka i ndodhi

Kjo ndodhi pasi qe personi ishte i fίksuar ne celular duke ber story, dut motocikleten nen makin.

Ndërkohë që gruaja me motor sh pëtoi e padëmtuar, drejtuesi i motoçikletës mbeti i b llokuar poshtë makinës.

Ata që vraponin përreth, ngrίtën menjëherë mjetin dhe sh pëtuan motoçiklistin. Mësohet se aksίdenti ka ndodhur për shkak të punimeve në rrugë dhe gjendja e drejtuesit të motoçikletës, e cila u dërgua në spίtal është e mirë.

VideoKetu