”I dëgjuam brιtmat e Merushes po nuk bëmë gjë”/ Dalin detajet rrëqethëse nga ngjarja trσgjike në Fier

Të tjera detaje dalin në dritë në lidhje me vr asjen e Merushe Hazizit nga vjehrri i saj, i cili më pas vr au veten, duke u va rur në një pemë.

BW raporton se dje mes nuses dhe autorit, Xhevair Hoxhës ka pasur konfrontim fizik të ashpër. Sipas BW, banorët e lagjes kanë dëgjuar britma dhe ulërima, por nuk kanë ndërhyrë për të parandaluar konfiktin që çoi në një vrasje të dyfishtë.

Po ashtu ata u shprehën për Kuçin se çifti duhej, ndaj edhe kishin vendosur që të ndaheshin nga partnerët e tyre respektiv, duke u lidhur së bashku.

Por dashuria e tyre duket se hasi pengesa të forta nga familja e Fajtonit, bashkëjetuesit të vik timës. Pas 3 vitesh bashkëjetesë, dje ndodhi edhe ngjarja e rëndë në Vidhishtë të Roskovecit.