I biri e dhυnon, e bija i kërkon paratë e fυneralit të babait

Në seancën e ndërmjetësimit “Shihemi në Gjyq” nga “E diela shqiptare” në Tv Klan përbaIIen Adivia dhe Nertila, të cilat janë nënë e bijë. Në vitin 2012, bashkëshorti i Adivies ndërroi jetë prej një aks identi automobilistik teksa ishte edhe në punë. Familja e aks identuesit si dhe kompania e sigurimit ofruan shuma parash si dëmshpërblim për v dekjen e tij, por Nertila pretendon se nuk ka marrë asnjë qindarkë nga pjesa që i takonte, e cila duhet të ishte 5 milionë Lekë të vjetra. Por, teksa nënë e bijë përbaIIen për shumat e parave, Adivia zbulon një detaj tro nditës nga qëndrimi në shtëpi me njërin prej djemve.

Adivia: Nuk është problemi vetëm te kjo. Është problemi edhe te djali. Duke u rritur e rritur, ka dy vjet që më dhυnon, më gσdet, thotë “ku i ke lekët e babit?”

Nertila: “Ku janë lekët” thotë ai, siç po bëj unë.

Ardit Gjebrea: Dakord, por jo ta gσdasë.

Nertila: Këto janë gjëra që unë s’i kam ditur, që mund të ndërhyja.

Adivia: Çfarë mund të bëj unë, më thuaj ti.

Ardit Gjebrea: Ti je motra e madhe?

Nertila: Po, unë jam motra e madhe.

Ardit Gjebrea: Të takon që të ndërhysh në momentin që mamaja gσditet.

Nertila: Pa e ditur? Unë kam vite që nuk flas me zonjën.

Ardit Gjebrea: Nuk flet me mamin? Pse nuk flet me mamin?

Adivia: Zonja Eni, edhe fshati e di si jam unë në gjendje.

Eni Çobani: Më trego si të dhυnon djali tani se kjo është hataja. Si të dhunon djali moj zonjë?

Adivia: Djali i ka marrë vesh të tëra. “Ku i ke letrat ta ndjek unë” thotë. E kam gënjyer.

Nertila: Çfarë i ke thënë ti? Zonja i ka thënë letrat i kam te vajza, unë s’di asgjë./tvklan.al