Humbi nënën nga sëmundja e ligë, rrëqeth Robert Berisha: Kam qarë, më mbusheshin sytë…

Robert Berisha i ftuar në “Why not”, ka folur si rrallë herë në lidhje me gjendjen e tij pas ndarjes nga jeta të nënës së tij. Roberti ka treguar se ka qarë për herë të parë kur ka kënduar këngën që i ka dedikuar mamasë së tij.

‘Hera e parë që kam qarë’, Robert Berisha bën

Këngëtari tha se në momentin që ka nisur të lexojë vargjet të cilat nuk i dinte përmendësh ka shpërthyer në lot.

“Kjo është këngë për nënën, teksti më ka pëlqyer shumë. Dhe është hera e parë që kam qarë atje në kabinë. Duke i lexuar strofat më erdhi për të qarë. Dhe kur një këngëtar nuk e di tekstin përmendësh nuk e këndon me shpirt.