Humbi jetën bashkë me nënën dhe motrën/ Universiteti ben veprimin perlotes per studenten

Vd ekja e Prendushe Kolës, së bashku me dy vajzat e saj Sidorela dhe Emiljana tron diti opinionin disa ditë më parë.

Universiteti “Aleksandër Moisiu” në Durrës ka bërë një reagim pas vde kjes së 18-vjeçares Sidorela, e cila ishte një studente ekselence në degën e biznesit.

Ngjarja tra gjike ndodhi në Fushë-Arrëz, ku nëna me vajzat hum bën jetën pasi ranë në kontakt merrymën elektrike. Një nga vajzat mësohet se po lahej në dush dhe dy shohet se ra në kontakt me rrymën.

Për ta shpëtuar shkoi e motra e pas saj shkoi edhe e ëma, por që fatke qësisht ndër ruan jetë të treja. Dy djemtë e familjes Kola që janë gja llë, 12 dhe 17 vjeç, do të duhet të vu ajnë tragj dinë e përmasave të mëdha që goditi familjen.

Postimi nga Universiteti “Aleksandër Moisiu” Durrës, në rrjetet sociale:

Me hidhërim të thellë morëm vesh lajmin e nd arjes nga jeta të studentes sonë të shkëlqyer Sidorela Kola, motrës dhe nënës së saj.

Kjo tra gjedi e madhe ka tron ditur shokët, pedagogët, mbarë komunitetin tonë universitar. Shprehim ngushëllimet më të sinqerta për familjen Kola dhe miqtë.

Falenderoj Fakultetin e Biznesit për homazhet që po zhvillojnë për Sidorelën dhe iu bëj thirrje të gjithëve t’i bashkohen nismës së tyre për mbledhjen e kontributeve për familjen Kola.

Mendjet e lutjet tona janë me ta!

Prof. Dr. Kseanela Sotirofski Rektor”