Humbën jetën në një aksident në Shkodër, fotot e fundit e çiftit polak pak para aksidentit tragjik

Waldemar MakoWski, 45-vjeç, dhe Marta MakoWska 42 vjeçare, turistë polakë, humbën jetën mesditën e sotme në një aksident tragjik në Kryebushat të Shkodrës. Report Tv ka siguruar foto të dy turistëve, të cilët postimin e fundit në rrjetet sociale e kishin në Malin e Zi.