Haradinaj për Gold Ag: Ma ka marrë zemrën se ju këndon dëshmorëve

Gold Ag njihet për këngët e tij kushtuar dëshmorëve të shumtë.

E kjo bën që ai të pëlqehet edhe nga shumë fytyra publike.

E lavde për të thuri edhe Ramush Haradinaj ku në mesin e tyre e pati edhe një pyetje për këngëtarin.

“Mua ma ka marrë zemrës se ju këndon dëshmorëve, ju këndon vlerave të lirisë, e kom mik për zemër, të përgëzoj. Por një pyetje, Guerilin a do e lësh vetëm apo keni me i bë me shumë vëllezër e motra?” ishte pyetja e ish-kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj.

Ndër të tjera, Ramushi e gëzon të njëjtin respekt nga Ariani i cili respekton Haradinajn dhe gjithë familjen e tij, për kontributin e tyre për Kosovën.