Hap kamerat e sίgurίsë, pronarja e dyqanίt në Tiranë vë duart në kokë nga ajo që sheh…(Vίdeo)

Hap kamerat e sίgurίsë, pronarja e dyqanίt në Tiranë vë duart në kokë nga ajo që sheh…(Vίdeo)

Pronarja e një dyqani këpucësh në Tiranë na ka shkruar m jaft e shqe tësuar ditën e sotme.…Ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…

Ajo ka rrëfyer për JOQ.al se një s ituatë të sikIetshme ka kaIuar njëra prej shitëseve, të cilës i është vj edhur një pr odukt sy më sy.

Siç mund ta shikoni edhe nga pa mjet e mëpo shtme, zonja që ka mbër ritur në dyqan dhe mban një çadër rozë në dorë, është në mesomoshë.…Ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…

Ajo hu tohet deri diku duke bërë muhabet me shitësen në Iidhje me pro duktet dhe më pas sh itësja Iargon vëmendjen prej saj, pasi të tjerë kIientë hyjnë në dyqan.