Hajnat u prezantuan si policë, ia morën 300 mijë euro lokës shqiptare (video)

Të tjera detaje dalin në dritë nga g rabitja që ndodhi dje në Fushë-Milot. 3 persona, të m askuar pasi hynë në banesën e Taf Shabanit, v odhën prej aty një shumë të madhe eurosh.

Dëshmitare e skenës së v jedhjes është bërë e zonja e shtëpisë, e cila ka treguar momentet e tmerrit që p ërjetoi teksa 3 persona të m askuar iu shfaqen në banesë. Në një rr ëfim për gazetarin Elidon Ndreka Hume Shabani tha se në kasafortë ishin lekët e të gjithë fëmijëve, të cilët prej 30 vitesh punonin si emigrantë. Ajo tha se autoret kishin hapur kasafortën me gur f reksibel.

“Ka ndenjur burri me vajzën ca kohë në Tiranë, ajo ka punuar dhe i ka futur eurot këtu me i ruajt e shkreta. Kalamajtë kanë 30 vjet andej që punojnë. Ishin 3 veta. Unë u thash si vini pa një kryetar komune apo dhe me një operativ zone.