Gruaja e Zelenskyt bën deklaratën e fortë për nënat e ushtarëve rus

Zonja e parë e Ukrainës, Olena Zelensky, bashkëshortja e presidentit Volodymir Zelensky, ka treguar se që në momentin që ka filluar lu fta që nuk e sheh burrin e saj.

Duke folur për gazetën polake Rzeczpospolita, ajo tha se po e shihte Zelenskyn siç e shohin gjithë të tjerët, përmes televizorit.

Duke i bërë jehonë komenteve të presidentit, ajo a kuzoi Rusinë për komplot dhe kryerje të gje noc idit në Ukrainë.

E pyetur për ndonjë koment për nënat e ushatërve rusë të v rarë ajo tha: “Nuk kam çfarë t’u them më. Nëse arkivolet nuk i bindin ata se diçka nuk është në rregull këtu, nuk kam asgjë për t’u thënë atyre.”