Gräbitën bankën, zbulohet se sa ishte shuma e parave që morën shqiptarët

Një ngjarje e rëndë u regjistrua ditën e djeshme në filialin e BKT në Koplik të Shkodrës. 3 persona të
maskuar dhe të a rmatosur gra bitën filialin e bankës dhe më pas u larguan nga vendi i ngjarjes me “Volkswagen” të cilët e d ogjën në dalje të qytetit,

Rrugës për në Bajzë dhe më pas vo dhën një ‘Benz’ duke kërcënuar pronarin e mjetit e duke u larguar në drejtim të Hanit të Hotit.

Hajdutët të cilët ende nuk janë identifikuar kanë arritur të marrin nga filiali i bankës BKT rreth qenë 1000 euro, 1000 dollar dhe rreth 400.000 lekë ( te reja). Të gjithë shumat e parave në fjalë janë vjedhur në sportelet e bankës.