Gjakovari befason sërish, i kap me duar gjαrpërinjtë dhe pastaj i puth

Hysni Rexhaj, i njohur për afërsinë e tij me k afshët dhe si pronar i një kopshti zoologjik në fshatin Osek Hilë të Gjakovës, ka shpërndarë një video duke i kapur me duar gjarpërinjtë.

Në këtë video, ai shihet teksa e kap me duar gj arprin të gjallë dhe e p uth.

“Filloj sezona e Gj arprinjëve dhe Bollav”, ka shkruar ai në Facebook.

VIDEO