Gazetari kosovar i dr ejtohet Edi Ramës: “Po të mos ishim ne, Durrësi sot ishte i Serbisë”

Gazetari nga Kosova, Enver Robelli, ka shpr e h ur disa mendime pas v izitës së Edi Ramës në Ha gë. Ai e nis shkrimin kështu:

“Një pjesë e madhe e këtyre që ng a re n din në Ha gë gj o ja për t’u so lidarizuar me Hashim Thaçin, në të vërtetë atje shkojnë nga m ërzia që hë pë r h ë u dës htoi pr ojekti për nd arjen e Kosovës mes Serbisë dhe Shqipërisë.

Thaçi është veç një fi gu rë në vi trinë që këta tash e k eqpërdorin për po e n ë p olitikë dhe ps eudopatriotikë”.

Gazetari nga Kosova, Enver Robelli, ka shpr e h ur disa mendime pas v izitës së Edi Ramës në Hagë.

Ai e nis shkrimin kështu: “Një pjesë e madhe e këtyre që ng a re n din në Ha gë gj o ja për t’u so lidarizuar me Hashim Thaçin, në të vërtetë atje shkojnë nga m ërzia që hë pë r h ë u dës htoi pr ojekti për nd arjen e Kosovës mes Serbisë dhe Shqipërisë.

Thaçi është veç një fi gu rë në vi trinë që këta tash e k eqpërdorin për po e n ë p olitikë dhe ps eudopatriotikë”.