Fundi i tij po duket shumë afër? Zbulohet vendi se ku fshihet Putin dhe ndihmësit e tij

Hetu esi i Bellingcat ka zbuluar se ku fshihet Putin dhe zyrtarët e tjerë rusë.

Përmes një postimi në twitter, hetuesi ka zbuluar se ministri rus i mbrojtjes, presidenti Putin dhe zyrtarë të tjerë, janë duke u strehuar në bunkierë bërt hamorë.

Sipas tij ata janë strehuar në bunkierët që ndodhen në Ufa në malet urale, duke ju referuar të dhënave të fluturimeve të fundit.